ProFilter Hungary Kft - professzionális vízkezelés -

Ipari és háztartási berendezések - értékesítés - szakszerviz-
 
 
 Az UV(ultraibolya) fénnyel végzett sterilizálás elpusztítja a vírusok és baktériumok 100%-át.
Ilyen víz ajánlott kis gyermekeknek(a kapható bébivizek többsége így sterilizált és remélhetőleg szűrt) idős, legyengült, beteg embereknek valamint azoknak akik 100%-os baktérium és vírusmentes vizet szeretnének. Ajánlott ha a vizet nem azonnal fogyasztjuk (pl: üvegben visszük magunkkal).
 
Megjegyzés:
A Reverse Osmose szűrő lyukmérete nagyságrendekkel kisebb a vírusoknál(400x) és a baktériumoknál(2000x) tehát nem mennek át a szűrőn de ne feledkezzünk meg Nem 100%-os hatásfokú (azt a hadseregek használják) (99-99,8%) csak a pontosság kedvéért. Két esetben fordulhat elő nagyobb mennyiségű baktérium a szűrt és tartályban tárolt vízben :
 
1) tönkrement a Rewerse Osmoze membrán ezt nem vettük észre(mérhető!) és a bejövő vízben baktériumok voltak.
 
2) Több napos nyaralás után nem engedtük ki a lefolyóba a tartály vizét amiben elszaporodhattak az esetlegesen bekerült baktériumok. (ajánlott a vizet néhány naponta kiengedni)
 
3.)Eset Kizárt. (amennyiben az éves karbantartás rendszeres)
                  


 


 
                                                                                           
 


 
 
 
 
 
Hasonló termékeket forgalmazó cégek:
 
Tesztelje árainkat! Írja be a keresőmezőbe a keresett termék típusát vagy pl: vízionizátor, lúgos víz, háztartási lúgosító, vízlágyító, aquafilter, vízkő, fordított ozmózis, zuhanyszűrő!                                                                 Visszajelzését köszönettel fogadjuk!