ProFilter Hungary Kft - professzionális vízkezelés -

Ipari és háztartási berendezések - értékesítés - szakszerviz-
 
   Főoldal      Információk      Mi az Ionizált Lúgos víz?
A legújabb kutatások szerint szervezetünk elsavasodása , méreganyagok felhalmozódása egyre több embert érint, betegségeket okozva.
Született egy figyelemre méltó találmány ami képes a víz szétválasztására savas és lúgos összetevőkre, vízionizátornak hívják.
Az így nyert lúgos kémhatású antioxidáns ionizált víz méregtelenít, segít visszafordítani elsavasodásunkat, semlegesíti a szabad gyököket.(Lúgos 9.5pH-ig, redukáló, ORP értéke negatív pl:-450mV) Ezt a vizet hívják Kangen víznek, ionizált lúgos víznek, redukáló víznek.
A természetben kevés helyen található ilyen rendkívüli tulajdonságokkal bíró víz. (átlagos víz semleges 7pH értékű, oxidáló, ORP értéke +250mV körüli)
Kutatók találtak rá 100éves átlag! életkort kitűnő egészséggel megérő népcsoport életkörülményeit vizsgálva.
A hunzák a Föld legtovább élő népessége fogyasztja. A savasodás és a betegségek nagy része ismeretlen számukra.
 
A legnagyszerűbb ebben a vízben hogy pontosan mérhetők különleges tulajdonságai (pH értéke, Redoxi-potenciálja ORP) bárki egyszerűen meggyőződhet róla.
Egy találmány ami nagyon sok embernek segített már jobb egészségi állapotot elérni.
Már Magyarországon is kaphatók vízionizátorral lúgosított vizek palackozva, lúgos kémhatással de nem anioxidánsan(ORP pozitív mivel 12órán belül ORP érték felére csökken).
Mi a készüléket (vízionizátor) értékesítjük ami előállítja otthonában "kifogyhatatlan" mennyiségben frissen, antioxidánsan, kedvező áron.
Ionizátoraink felépítését működését pontosan ismerjük, szervizeljük is a készülékeket ,bármely műszaki kérdésben szívesen állunk rendelkezésére +36/30/9303827 ügyfélszolgálati telefonon vagy e-mail-ben: info@profilter.hu címen!
 
Érdemes megnézni legalább 2 videót                               9.5pH friss antioxidáns víz hatása az élő vérre
 
 
Többé nem probléma az arzén gyógyszerszármazék, gyomortó-rovarirtó maradék, hormonszármazék, vírusok, baktériumok stb. a vízben!
Speciális, arzén, szelén, nehézfém eltávolítására kifejlesztett szűrőt helyezünk el fordított ozmózis rendszerű vízszűrő előtt, igy Ön az ország bármely részén rendkívül tiszta arzénmentes vizet fogyaszthat akár lúgosítva, antioxidánsan is!
Példarendszer arzénos vízre 6Bar víznyomásra:   1.) arzén, szelén, nehézfém eltávolítására kifejlesztett szűrő, 2.)20mikronos mechanikai szűrő, 3.) nagy felületű aktívszén szűrő, 4.) 1mikronos mechanikai szűrő, 5.) Fordított ozmózis membrán 0,0001mikron, 6.) aktívszén szűrő, 7.) ásványi anyag visszapótlás, 8.)AIFIR energetizálás, 9.)UV Sterilizálás ,10.)nagy felületű aktívszén szűrő 11.) lúgosítás vízionizátorral pH9.5 antioxidáns víz.
Az eredmény 60-70mg ásványi anyag tartalmú kémiai, biológiai szennyezőanyagoktól mentes 9.5pH lúgos, antioxidáns víz. Bármely csapvízből mindig azonos minőségben!
Példarendszer ára saját szereléssel, házhoz szállítva 376.000FTBr (2009.05.02.)
 
Alkáli Ionizált (lúgos pH9,5) víz hatása a szervezetre:
Lúgos víz fogyasztása után már 20 perccel az összetapadt vérsejtek újból az eredeti formájukat veszik fel. Az ionizált lúgos vízben található OH(-) hidroxid ion képes megkötni neutralizálni a szabad gyököket! Kisebb klasztermérete miatt sokkal jobb hidratálást eredményez.
Megfelelő életmóddal, testünket karbantartva, ivóvizünk megválasztásával, tisztításával lehet védekezni a betegségek ellen. Az alkáli ionizált vízzel a WHO (World Health Organization), és más nemzetközi szervezetek is végeznek kutatásokat az egészség megőrzésére. A lúgos vizet redukciós víznek hívják, mert hidrogénnel oxigént köt meg, elektromos potenciállal rendelkezik, amivel képes a szabad gyökök közömbösítésére. A Kyusu-i egyetem professzorai által végzett kutatások bizonyították hogy: "a gyomorsavtúltengés, a krónikus hasmenés, a rossz (elégtelen) emésztés, abnormális gyomor és bélfermentáció (gázosodás, puffadás, bűzös lehelet), olyan 4 betegség, amelyek esetében gyors javulás várható  az alkáli (lúgos) ionizált víz rendszeres fogyasztása esetén. Javulást tapasztaltak bőr, étel, pollen allergiák esetében is. "A lúgos víz a székletünkre is hatással van. Hihetetlennek tűnhet, de egyre több, alkáli Ionizált (lúgos) vizet fogyasztó személy széklete válik szinte teljesen szagtalanná. Ez már egy hónapos rendszeres lúgos vízfogyasztással is elérhető. Az egészséges széklet nem kellemetlen szagú, mivel a bélflóra ideálissá válik és megszűnik a bélben az erjedés.A lúgos víz képes átmosni „belső testünket”, közömbösíti a szabad gyököket, ezáltal megtisztítja a szervezet. Az akáli (lúgos) víz puhítja az emberi testet. Az ember életében a "legpuhább" fiziológiai időszak a csecsemőkor. Ahogy korosodunk, úgy fokozatosan "keményedünk" nemcsak gondolkodásban, hanem csontozatunkban is. A kor előre haladtával a test elveszti rugalmasságát, merevebbé válik és megöregedik.
A lúgos víz szerepet játszik a tápanyagok felszívódásában is. A lúgos víz puhítja a tápanyagokat és a visszamaradt salakanyagot. Székrekedéssel szenvedő betegnek ajánlott a lúgos vízfogyasztás. A "kúra" elején rossz szagú bőséges ürülék jelentkezik, mely teljesen kőszénkátrány/szurokszerű, szinte fekete színű, de különböző életmódú személyek esetében változó lehet (egyes esetekben homokszerű volt a levált lerakódás.) Ez a lerakódás úgy borítja be a bél belső oldalát, mint vakolat a falat, eltömve ezzel a felszívódásban kulcsszerepet játszó bélbolyhokat. Ennek eredménye az évek, évtizedek óta a bélfalon lerakódott, mondhatni, megkövült szurokszerű széklet. Az alkáli (lúgos) Ionizált víz természetesen a belek belsejét is tisztítja, azért annak folyamatos fogyasztása miatt a belső bélfal megszabadul káros terhétől. A lúgos víz fogyasztásával lerakódott bélsár fellazul és kiürül, az egyensúlyi állapot fokozatosan kb. egy hónap múlva teljesen helyreáll, és a panaszok megszűnnek. A belek tisztasága ugrásszerűen jobb minőségű felszívódást eredményez. Az immunrendszer normalizálódik, a vastagbélrák veszélye a legminimálisabbra csökken.
Az emésztőrendszer tisztulásával sok más betegség, panasz meggyógyulhat. Nem garantálhatjuk, hogy minden betegség meggyógyul az alkáli (lúgos) ionizált víz fogyasztásával, de azt igen, hogy ez a víz alkalmas a belső mosásra, és minden területen jótékony. A lúgos, ionizált víz, a női szervezetben a méh nyálkahártyájának tisztán tartását is elvégzi. A lúgos Ionizált víz rendszeres fogyasztásával, a menzesz alkalmával az esetleges lerakódások is távoznak.
Miért fontos a lúgosság fenntartása a szervezetünkben?
Szervezetünk enyhén lúgos természetű, és ebben a környezetben működnek az egyes biokémiai folyamatok optimálisan.
Az alkáli, Ionizált (lúgos) víz helyreállítja testünk kémhatását, jótékonyan befolyásolja testünk vízkészletének állapotát, ezzel az életminőség javulását eredményezi. Képzelje el, hogy ön egy sejt, és azt az utasítást kapja, hogy rossz vizű környezetben, teljesítse jól a feladatát. Ez olyan mintha szennyvízben kellene úsznia.
Szervezetünk kémhatása az életkorunkat is meghatározza. Japánban a leghosszabb életkorú emberek egyértelműen az Okinawa szigeteken élnek. Ezek korallszigetek, ahol a korallok csonthéja bőséges kalciumforrás. A vizet természetesen a korallszemcsék szűrik meg és látják el kalciummal és magnéziummal. Ezen szűrőfolyamat eredménye, hogy a felszín alatti vizek és az ivóvíz is lúgos. A japán szigetek közül csak Okinawában található természetes eredetű lúgos víz, ahol rendkívül sok a hosszú életű ember.
Északkelet-Japánban savas víz található, ezért ott rövidebb életű a lakosság. Akita tartományban kutatásokat végeztek két egymás melletti városban. Az egyik város Yamori Chó. Itt a kútvíz átlagos pH-értéke 6. 4, közel volt a semlegeshez és az emberek átlagéletkora 72. 5 év. A másik város Idagawa Chó, ahol kútvíz pH-értéke 5. 3 alatt volt, meglehetősen savas, és az emberek átlagéletkora 60 év alatt volt.A lúgos kémhatású ital/étel az egészséghez és fiatalsághoz vezető út fontos kulcsa. Mennyi lúgos vizet fogyasszak naponta?
Lúgos vízből is ajánlott a naponta minimálisan 2 litert fogyasztani. Lényeges változást napi több mint 2 liter lúgos vízfogyasztás eredményez. Mivel naponta átlag 2.6 liter vizet bocsátunk ki, legalább ennyit pótolnunk kell. Sokan mondják, hogy „nem szomjasak” és „nem szoktak sok vizet inni”. A nagyobb folyadékfogyasztáshoz is hozzá lehet szokni, úgy ahogy leszoktunk róla. Amint megszoktuk a nagyobb vízfogyasztást, magától nő a vízivás igénye.
A maximális fogyasztás mennyisége a test tömegének a 10 %-át is elérheti.
A csapvízhez képest, miben más a lúgos víz hatása?A csapvíz- vagy az ásványvíz-fogyasztásnál lényegesen különböző hatást vált ki az alkáli (lúgos) ionizált víz fogyasztása. Az ionizált, lúgos víz felszívódása egy percen belül megkezdődik és csak 30-45perc elteltével jelentkezik vizelési inger. Kezdetben a vizelet mennyisége is nagyobb, mint a megivott víz. Eleinte a gyakori vizelés zavaró lehet, viszont örüljünk, hogy a szervezet megkezdte önmaga tisztítását! Amint átállt a szervezetünk, a vizelés ideje is visszaáll, egyre hosszabbodnak a vizelés között eltelt időintervallumok. Mikor a leghatékonyabb alkáli (lúgos) Ionizált vizet inni?
Fontos a napunkat folyadékpótlással kezdeni. Így az ionizált lúgos vizet is jó, ha reggel fogyasztjuk. Reggel legsűrűbb a vérünk, amit szükséges újra hígítani. A koffein vízhajtó hatása miatt, a reggeli kávéfogyasztás a szervezet kiszáradáshoz, azaz további dehydrációhoz vezet. Reggel ajánlott legalább 2-3 pohár vizet inni, ami kb. 500 ml. Ezt követően a vér sűrűsége egy percen belül csökken és helyreáll a normális állapota.
Miért jó a lúgos víz a főzéshez?
A főzés legfontosabb alapanyaga a víz. Bármilyen jó minőségű nyersanyagot képes elrontani egy rossz minőségű víz. A lúgos víz főzéshez is ajánlott. Tea, leves stb. vagy bármilyen ital elkészíthető belőle és pH-ja mindig lúgos lesz. Az ételek hamarabb megfőnek lúgos vízben, emellett a vitaminok, enzimek kevésbé károsodnak. A főzést, az ételeket leöblítésével, tisztításával kezdjük. Elkészítés előtt a rizst például meg kell mosni. A rizsszemen oxidációs filmréteg található, amit többszöri mosással távolíthatunk el. Az új rizs még tiszta, ezért különösen finom az íze. Magyarországon ilyet sajnos nem lehet kapni (a sushi rizs közelíti meg legjobban). Sushi étteremben alapszabály, hogy a rizst alaposan meg kell mosni. Az új rizs íze és tápértéke másodsorban azért jobb, mert természetes nedvességet tartalmaz. Az ionizált lúgos víz áztatással és átmosással nem csak az oxidációs réteget távolítjuk el a rizsszemről, hanem pótoljuk az elvesztett nedvességet. Ahogy a lúgos víz szervezetünket hidratálja és segít a fiatalság visszanyerésében, ugyanezt teszi a rizsszemmel is. A lúgos, Ionizált vízzel főzött rizs még hidegen is finom.A lúgos ionizált víz kávéfőzéshez is megfelelő. A lúgos Ionizált víz a kávéban található tartósító-, és vegyszereket semlegesíti, ezáltal fokozza az ízét. A lúgos víz közömbösíti a dobozos, vagy palackos "gyümölcslevek" tartósító- és vegyszereit is. Fogyasszuk ezeket az italokat lúgos vízzel hígítva.
Az alkáli ionizált (lúgos) víz, és előállításához szükséges találmány/berendezés története
Japánban a vízbontás kutatása 50 évvel ezelőtt kezdődött. Ionizált vízzel kezdték el locsolni a növényeket, amelyek sokkal nagyobbra nőttek, tökéletes egészséges és óriási termést hoztak. A vágott virág, amely vázában általában 2-3 napig életképes, lúgos vízben 2-3 hétig friss maradt. Érdekesség, hogy ebben a virágvízben szúnyoglárvák jelentek meg. Az alkáli Ionizált (lúgos) vizet minden élőlény kedveli.Az emberben zajló állandó szabad gyök képződés a rengeteg savasító étel fogyasztása mellett teszi szükségessé redukciós folyamatokat, amit ma a lúgos vízfogyasztással érhetünk el.A lúgos vizet egy berendezés, a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítéssel, majd elektromos kettéválasztásával készíti. A vizet lúgos és savas, eltolt pH-értékű vízzé alakítja.(Németországban az eltolt pH savas/lúgos vizeket gyémánt/ezüst víznek nevezik. Magyarországon Kertész Árpád Ying-lúgos (lúgos) /Yang (savas) víznek nevezi.

Hogyan készül az ionizált lúgos víz?
A víz ionizációja során lényegében a savas és lúgos összetevők "kettéválasztása" történik.A tisza semleges (7.0pH)vízben egyenlő számú hidrogén-ionH(+) és hidroxid-ion OH(-) ion található.A savas víz molekuláinak egy oxigénje és három hidrogén atomja lesz. A lúgos oldalon maradónak egy oxigén- és egy hidrogén atomja marad. A lúgos oldalon lévő oxigén csak egy hidrogént köt meg, és marad egy szabad töltése (-). Ez teszi alkalmassá, hogy a szervezetben lévő szabadgyököket (töltéshiányosak) megkösse, és a szabadgyökök kémiai reakcióképességét lelassítsa, azaz neutralizálja. Leáll a rozsdásodási folyamat, és a méreganyagok elvesztik kártékony hatásukat.

Minden anyag ami protont tud felvenni Lugos, amely leadni tud az Savas kémhatású. Víz képletekben: tiszta vízben H2OH(+) ionok és OH(-) ionok is találhatók.
 
                 H2O                          +                      H2O                         =                  H2OH(+)                     +                      OH(-)
 
pH=1/LogH(+)                                                                                                      Savas kémhatású                                   Lúgos kémhatású
 
 
A víz savasságát vagy lugosságát a benne található                     H(+)                         és                 OH(-)
Ionok aránya határozza meg.
(ivóvízünkben található ásványi anyagokhoz kötődő OH(-)ionok szintén befolyásolják a pH-t*)
 
Alábbi ábrán: AbszolutOH(-)ion koncentráció
                      AbszolutH(+)ion koncentráció
   0= savas kémhatás,    7=semleges kémhatás,    14=lúgos kémhatás
 

Mik a szabadgyökök és mit tesznek a szervezetben?
Minden olyan molekula, amely páratlan, egyetlen elektront tartalmaz a külső mezőben, szabadgyöknek minősül. A szabadgyökök megtámadják az egészséges páros számú elektronnal rendelkező molekulákat és elrabolják az egyik elektronjukat. Ezzel az egészséges molekula vagy sejt elveszti funkcióját és elhalhat. A szabadgyökök károsítják az egészséges sejteket. Szabadgyököt képezhet a szervezetben a vas, réz, zsírok és oxigén is. A szabadgyök károsító hatását, a vas oxigén általi korróziójával szemléltethetjük. Az oxigén normálisan 2 molekula együtteseként van jelen (O2). Az szabad oxigén (O) csak egyetlen molekula, ami a szervezet belülről „rozsdásítja”. Ez károsítja az erek falát, amire így könnyen rakódik le a koleszterin, a gluten és más mérgek, ami aztán az érfal rugalmasságát csökkenti, és magas vérnyomáshoz, érelmeszesedéshez stb. vezet. A vér magas oxigéntartalma miatt magas a szabadgyök-képződés is. A szabad oxigén a vörösvértesteket tüske formájúvá változtatja. Az oxigén nélkül nincs élet, viszont túl sok oxigén bejutása a szervezetbe stresszt okoz, mert ugrásszerűen megnő a szabadgyök mennyisége.
Szabadgyököt képeznek a vegyi anyagok, a robbanómotorok kipufogógázai, az ózonlyukakon át érkező UV sugárzás, stb. A csapvíz is okozhat szabadgyök képződést, mivel különböző anyagú csöveken érkezik és oldott vegyi anyagokat is tartalmaz. Az előbbiek negatív hatásaihoz még hozzáadódnak azok speciális csomagolóanyagok, amelyekbe az elektromos készülékeket tartják különféle égésgátló vegyszereket tartalmazva. A házak kipárolgása is szabadgyök képződést indít el. Az elektronikus készülékek működés közben melegednek, emiatt folyamatosan a gyártásukhoz felhasznált(félvezetőgyártáshoz erősen mérgező anyagokat(pl arzén) valamint a forrasztóanyagból nehézfémeket (pl:Ólom 2008-tól már EU-ban nem használható a forrasztóanyagokban!) bocsájtanak ki, amit gyanútlanul belélegzünk. Fontos említést tennünk a mobiltelefonok sugárzásáról is, ugyanis aki sokat beszél mobiltelefonon, vagy ilyen környezetben él, a szabadgyökök számának növekedésével számolhat.Milyen következménnyel járhat a szabadgyökök károsító hatása?A szabadgyökök jelenléte sokféle betegséget okozhat: rák, cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések. Az anyajegyek és szeplők is a szabadgyökök jelenlétének a következményei.

Az Alkali(lúgos)víz előállítási gyakorlati folyamata:

Az ionizálás titánanyagú platinával bevont elektródák között zajlik, egy pozitív és egy negatív, anód és katód között. A platina, egy drága nemesfém, amit rendkívüli korrózióálló tulajdonságai miatt alkalmaznak, a titán a szilárdságot növeli. A két elektródát, egy különleges membrán választja ketté. A természetben lezajló folyamathoz hasonlóan – az ellentétes nemek vonzzák és megtalálják egymást –, ugyanígy a negatív elektródához a pozitív töltésű anyagok, a pozitívhoz a negatív töltésű anyagok vándorolnak, kötődnek.A negatív elektróda összegyűjti a Kalciumot, Nátriumot, Káliumot és Magnéziumot, amely négy ásványi anyag a lúgosító ételek legfontosabb alapeleme.

Alkáli (lúgos) Ionizált víz fogyasztásának ellenjavallatai:

Gyógyszerekkel nem javasolt egyszerre alkáli (lúgos) ionizált vizet fogyasztani! A gyógyszer bevétele után egy órával már fogyaszthatjuk. A lúgos víz a már bevett Kalcium labilitású gyógyszer hatását csökkenti, nem okoz semmilyen kárt. A magas vérnyomás csökkentésére szedett szer hatását semlegesítheti az 1 órán belül fogyasztott lúgos víz. Gyógyszer nélkül, önmagában is hatékony lehet a magas vérnyomás normalizálására, mivel belülről tisztítja az érfalakat.  
 
 
 
Hasonló termékeket forgalmazó cégek:
 
Tesztelje árainkat! Írja be a keresőmezőbe a keresett termék típusát vagy pl: vízionizátor, lúgos víz, háztartási lúgosító, vízlágyító, aquafilter, vízkő, fordított ozmózis, zuhanyszűrő!                                                                 Visszajelzését köszönettel fogadjuk!