ProFilter Hungary Kft - professzionális vízkezelés -

Ipari és háztartási berendezések - értékesítés - szakszerviz-
 
   Főoldal      GRUNDFOS szívattyúk      Csőszivattyúk
 

EGY ÚJ FOGALOM A HÁZI KÚTSZIVATTYÚKNÁL

 "Fúrjon kutat, SQ-t bele, nem lesz többé gondja vele!"
 
GRUNDFOS SQ/SQE SZIVATTYÚCSALÁDA Grundfos SQ/SQE kútszivattyúk különleges minőségi tulajdonságai és kiemelkedő teljesítményadatai valósággal új szabványt teremtettek a házi vízellátásban. A szivattyú kompakt 3"-os felépítése számtalan alkalmazási lehetőséget kínál a házi vízellátás, kisebb lakóközösségek komplett vízellátása, öntözési és háztáji kisgazdaságok vízigényeinek kielégítése valamint különféle környezetvédelmi feladatok esetére.
 
Egyedülálló tulajdonságok:
Az SQ szivattyúk mindegyike tartalmazza a szárazonfutáselleni védelmet csakúgy, mint az áramingadozások és túlterhelés elleni védelmet.
Az SQE szivattyúk mindezen túl beépített frekvenciaváltóval rendelkeznek és alkalmasak működési paramétereik megjelenítésére is. A CU300/301 vezérlő egységekkel az SQE szivattyúk teljesítménye az adott feladathoz illeszthetők, ezzel biztosítva az optimális hatásfokot és az alacsony üzemköltséget.
 
Mindezen egyedülálló tulajdonságok és a GRUNDFOS névvel fémjelzett magas fokú megbízhatóság alapján lett az SQ/SQE szivattyúrendszer a világ egyik legnépszerűbb házi kútszivattyú családja.
 
A GRUNDFOS SQ/SQE szivattyúk kiválasztása rendkívül egyszerű. Csupán a kívánt vízmennyiséget és a szükséges emelőmagasságot kell ismernie és megfelelő motorkábel hosszt kell meghatároznia.Ezután már csak azt kell eldöntenie, hogy SQ vagy SQE(állandó víznyomás biztosít) típust vásároljon.
 
                                               Szivattyú kiválasztáshoz, méretezéshez kérje a segítségünket!
 
 
 

 
 
 
 
 
Hasonló termékeket forgalmazó cégek:
 
Tesztelje árainkat! Írja be a keresőmezőbe a keresett termék típusát vagy pl: vízionizátor, lúgos víz, háztartási lúgosító, vízlágyító, aquafilter, vízkő, fordított ozmózis, zuhanyszűrő!                                                                 Visszajelzését köszönettel fogadjuk!