ProFilter Hungary Kft - professzionális vízkezelés -

Ipari és háztartási berendezések - értékesítés - szakszerviz-
 
   Főoldal      Ivóvíz szűrés, sterilizálás      Fordított Ozmózis vízszűrő Kiegészítők


8cm átmérőjű német gyártmányú vízóra.
 
Miért javasoljuk?
 • Pontosan mutatja a készülék által elfogyasztott víz mennyiségét amiből
 • Ön hozzávetőlegesen az 1/4-ét fogyasztotta el tisztított vízként
 • Számolható mennyi pénzt takarított meg Önnek a készüléke!
   (megj: ha Ön eddig palackokban vásárolta az ivóvízét.)
 • Biztonsági ok, mivel a készülék fix lefolyóbekötéssel rendelkezik egy
  esetleges meghibásodás esetén Ön nem észlelné a lefolyóba távozó
  vizet csak a vízszámlán mivel a lefolyóbekötés fix.
 • A vízóra járókerék forgása jelzi a készülék működését, a tartály feltöltése után meg kell állnia.
UV csírátlanító lámpa RO készülékekhez

Miért, kiknek javasoljuk?
 • steril ivóvizet készít RO vízből
 • kisgyermekes családoknak
 • idős embereknek
 • gyengébb immunrendszerrel rendelkezőknek
1L/perc átfolyástól induló kisméretű vízóra Liter: számkijelzéssel,
deciliter: mutatós kijelzéssel, JG csatlakozókkal,1/4zoll JG csatlakozókkal,
nyomáspróbával,bekötéshez szükséges csővel

Műszaki adatai:
Csírátlanító lámpa,indikátor-ablakkal(látható a fénycső működése).
230V, 50Hz, 5W, UV fénycső cserélhető kivitelben, inox belső burkolattal,
rögzítő bilincsekkel. Maximális víznyomás 6Bar.
19.712FT+áfa  25.035FtBr


AIFIR Infravörös Biokerámia  szűrő RO berendezéshez.
Miért javasoljuk?
Az AIFIR bioenergia sugarak a vízkezelés legújabb generációját foglalják magukba. A tiszta víz átfolyik a biokerámia patron üvegcsövekbe zárt kerámia előtt (nincs  közvetlen érintkezés!) , amely nagyon pozitív hatással van az emberi egészségre a szomatikus sejtek aktiválása révén, serkenti a vérkeringést és gyorsítja az anyagcserét. Nagy hatású Infravörös sugarak - melyeket az AIFIR szűrő bocsát ki- az "élet fénye"-ként váltak közismertté, mert ezek az alapvető forrásai, fenntartói az életnek a Földön. Minden élő organizmus felhasználja, részesül ebből. Az AIFIR Infravörös szűrő kedvező véleményezést kapott a Lodz-i Katonai Orvosi Akadémia Biokémiai Tanszékének tudósaitól, akik a következő véleményt írták:
Az AIFIR filterben lévő bio-kerámia granulátum/szemcse, egy olyan termék, amely különböző kerámiákból áll, keverve ásványi oxidokkal, mint például szilíciumdioxid, alumíniumoxid stb. Ezen anyagok keveréke bocsátja ki a FIR-t. A bio-kerámia 26 féle kerámiából készül, különböző oxidokkal vegyítve és együtt felhevítve 1600 C°-ra. A lehűlés után ez a kész biokerámia képes FIR-t kibocsátani.
A FIR rezonanciát okoz a vízmolekulák között. Ez ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.
Az infravörös sugarak (FIR) a napfény színképének, spektrumának részei, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. A hullámhossza a "far" infravörös sugaraknak 4 mikrontól 1000 mikronig terjedhet. A mai kutatásoknál a biotechnológia területén felmerült, hogy a "far" infravörös sugarak fontos szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és fejlődésében. Ezen ok miatt nevezték el ezeket a speciális infravörös sugarakat bioenergetikus sugaraknak
Az emberi test különböző tevékenységei függnek a tápanyagellátástól. Az elfogyasztott tápanyagok
bejutnak a szervezetünkbe és biztosítják számunkra az energiát, és életben tartanak minket. Ugyanakkor a káros anyagoknak - amelyek a tápanyagok felszívódása után keletkeznek - el kell távozniuk a szervezetünkből. Ezt a folyamatot nevezzük anyagcserének.A víz és a fehérjék nélkülözhetetlen részei minden élő organizmusnak a Földön. A vízmolekulák mindig oszcillálók/rezgők. Az ionizációt nevezzük a víz aktivitásának. A víz ilyen fajta aktivációja megy végbe az emberi sejtszövetekben a sejtek anyagcseréje során, a szerves maradványok kiválasztása vagy a tápanyagok feldolgozása során. Az emberi testtömeg 70 %-át víz teszi ki. A FIR, amikor felszívódik, képes aktiválni, vitalizálni, újraaktiválni, fejleszteni és megerősíteni a különböző szerveket a testünkben. Az emberi test különböző szerveiben, a keringési rendszerben fontos szerepet játszik, különösen a kis-keringési rendszerben. Minden egyes élőlény anyagcsere aránya jó mutatója az egészségi állapotának. Ahogy az ásványianyag szállítás függ a vérkeringéstől, ugyanúgy a káros anyagok eltávolítása is függ a keringési rendszertől. A FIR biztosítja az anyagcsere magas szintű működését, így növeli az energia és vitalitás szintet. 

Arzén szelén, nehézfém eltávolító szűrő RO berendezéshez illesztve.
 
Miért ajánljuk?
 • Az arzénra zeró tolerancia érvényes.
 • Felhalmozódik a szervezetben ezért a lehető legnagyobb mértékben kell kiszűrni
 • Az erre kifejlesztett töltet eltávolítja
  az arzént(III. V:) szelént és a nehézfémeket is.
 • Cseréje 1-1.5 évente javasolt (csak a töltet kell cserélni).
Hova ajánlott?
 • ahol arzén kimutatható a vízben
  


Aquafilter 42L-es RO tartály, alsó kivezetéssel.
 
 

 


 

Hasonló termékeket forgalmazó cégek:
 
Tesztelje árainkat! Írja be a keresőmezőbe a keresett termék típusát vagy pl: vízionizátor, lúgos víz, háztartási lúgosító, vízlágyító, aquafilter, vízkő, fordított ozmózis, zuhanyszűrő!                                                                 Visszajelzését köszönettel fogadjuk!