ProFilter Hungary Kft - professzionális vízkezelés -

Ipari és háztartási berendezések - értékesítés - szakszerviz-
  
Az ábrán kiválasztunk egy anyagot:   például erjesztőgomba sejteket, a Mikrométer sorban látjuk hogy 1mikrométernél biztosan nagyobbak, a Szétválasztás művelete sorban(alsó) az 1 mikrométert jelölő függőleges vonaltól jobbra láthatjuk a megfelelő technológiát: Részecske Szűrés, ami az összes 1mikrométeres vonaltól jobbra eső anyagot eltávolítja.
 
Ha például szűréssel szeretnénk vízből sugárzó anyagokat eltávolítani akkor 0.0001mikrométeres szűrőre lenne szükségünk.
A szétválasztás sorban látható: erre kizárólag a fordított ozmozis (Reverse Osmosis) technológia képes ami természetesen az Összes, táblázatban látható anyagot eltávolítja.Az eddigi tapasztalatok alapján 1-2 hetes fokozatos fogyasztás során mindenki megszokja a Reverse Osmosis víz ízét, az emberek kb: 2/3-a semmilyen különbséget nem érez az elején sem.
 
Kompromisszumos megoldás azoknak akik ragaszkodnak a vízben lévő ásványi anyagokhoz az eredeti összetételben és mennyiségben használják a Ultraszűrés technológiát 0,02mikrométeres lyukmérettel.
A kompromisszumot ebben az esetben a 0,02mikrométeres méretnél kisebb szennyezőanyagok vízben maradása jelenti
sugárzó anyagok, gyomirtók, rovarirtók, szintetikus festékanyagok, fém ionok, endotoxin, vírusok egy része.
 
Fél éves aktívszén előszűrő (felül) és 1éves aktívszén utószűrő metszeti fotója.
 


 


Eltávolítani valamely anyagot azonban nem csak pici lyukak segítségével lehet, igen nagy felületű szűrőben csapdába lehet ejteni anyagokat, erre az aktív szenet használják.

Aktív szén:

  • előállítás: fa, száraz lepárlása 900°C-on

  • fajlagos felülete 600-1700 m2/g

  • szemcseméret: 1-3 mm

  • vizes oldatokból apoláris szerves anyagok megkötésére alkalmazzák

Az alsó szűrő 300gr a felső 200gr súlyú.
 
Az aktív szén óriási felülete képes megkötni(csapdába ejteni) pl: Klórt, szerves szennyezőanyagokat.                                       Revesre Osmosis készülékeinkben 2 fokozat is található 1 az előszűrésben(fotón felső)  1 pedig az ozmózis szűrés után(fotón alsó).                         Ezen szűrők felülete hozzávetőleg 640000 négyzetméter, 800mX800m-es területet képzeljen el!
Az aktívszén előszűrőn kívül még 1db 20 mikrométeres és 1db 5 mikrométeres szűrő gondoskodik az értékes RO membrán védelméről.
 
 
 
 

 
 
 
 
Hasonló termékeket forgalmazó cégek:
 
Tesztelje árainkat! Írja be a keresőmezőbe a keresett termék típusát vagy pl: vízionizátor, lúgos víz, háztartási lúgosító, vízlágyító, aquafilter, vízkő, fordított ozmózis, zuhanyszűrő!                                                                 Visszajelzését köszönettel fogadjuk!