ProFilter Hungary Kft - professzionális vízkezelés -

Ipari és háztartási berendezések - értékesítés - szakszerviz-
 


Az alábbi ábrán a különböző szennyezőanyagok méretét látjuk, alul a kiszűrés technikai lehetőségeit.

Képzeljen el egy finom szövésű kavics rostát amin kavicsot rostálunk. Mi az eredmény? finomszemcsés homok és a legkisebb kavicsok amik még átfértek a rostán. Ugye senki nem keresne a rostált kavicsban nagyobb kavicsokat mint a rosta(szűrő) lyukmérete?
 
Mi történik ha a használat során több nagyobb sérülés(lyuk) keletkezik a rostán?
Több homok, "legkisebb kavics",és nagy kavics kerül a rostált(szűrt) anyagba.
 
Leegyszerűsítve:
a vízszűrés esetében a "homok"a vízmolekula a "legkisebb kavicsok" az oldott ásványi sók aminek a mennyisége a szűrés előtt és után egyszerű mérőműszerrel (TDS oldott ásványi sótartalom mérővel) ellenőrizhető!
Tehát ha több"legkisebb kavics" azaz oldott ásványi só kerül a szűrt vízbe romlik a szűrés minősége. Pontosan mérhető a szűrés minősége! (50mg/L-nél ki kell cserélni a membránt!)
És a mérhetőség az ami szerintünk nagyon fontos.
 
A H2O vízmolekula mérete és a vízben előforduló szennyező anyagok mérete nagyon pontosan ismert, a táblázatból látható hogy az oldott sók a szennyezőanyagok közül a legkisebb méretűek (a fémionok után), tehát ők a "legkisebb kavicsok"!
 
Tesztmérés 360mg/Liter-szűrő előtt, 11mg/Liter a szűrő után=97%-át kiszűrte!
 
De ha az oldott ásványi sókból a legkisebb méretükkel(a fémionok után) csak 3% fért át a 0,0001mikrométeres lyukak hibáin,
akkor az összes  nagyobb méretű szennyező anyagot ennél csak kisebb mennyiségben engedhette át!     Logikus?
 
Megjegyzés: Az alábbi táblázatból látható amennyiben a sugárzó anyagokat, fémionokat,rovarirtókat,gyomirtókat is ki akarjuk szűrni szükségszerű az ásványi sókat is kiszűrni (lásd méret! a szűrő nem válogat!) természetesen a készülék pótolja az ásványi anyagokat pontosan ismert mennyiségben.
 


 
 
 
 
Hasonló termékeket forgalmazó cégek:
 
Tesztelje árainkat! Írja be a keresőmezőbe a keresett termék típusát vagy pl: vízionizátor, lúgos víz, háztartási lúgosító, vízlágyító, aquafilter, vízkő, fordított ozmózis, zuhanyszűrő!                                                                 Visszajelzését köszönettel fogadjuk!